Hvordan rengjøre en Flat rekke

April 25

En helt ny flatt spekter bo ikke på den måten for lenge. Bacon spruter, sølt te eller kaffe eller kokt over restene av en Pastasaus kan mar glassoverflaten av flate området, spesielt hvis du ikke rydde opp i rotet umiddelbart. Problemet forbindelser seg hvis noen søl forherder på overflaten. Bruke noen husholdningsprodukter å rengjøre flate området i mindre enn 30 minutter og gjenopprette apparatets glans.

Instruksjoner

•Før rengjøring din flat-top utvalg, kontroller at alle brennere er slått av og at hele overflaten er kjølig å ta. Bruk en fuktig, ren klut til å tørke bort smuler og noen andre matrester.

•Bruk en bolle å opprette en 1:1 blanding et lim av natron og vann. Bruk en myk klut eller en plast, ikke-slipende skrubbe pad til ren skitten eller flekket områder. Tørk med sirkelbevegelser. Fjern eventuelle natron rester med et papirhåndkle.

•Bruk en fuktig svamp å arbeide i den flytende platetopp renere laget spesielt for glass-top områder. Dette bør fjerne noen bakte-on mat flekker som natron blandingen ikke rense. Gni renere på glassplaten til hvit filmen forsvinner. (Disse kommersielle platetopp rengjøringsmidler er nå tilgjengelig på de fleste lagrer.)

Tips og advarsler

  • Unngå å bruke stålull, slipende pulver, blekemiddel, ammoniakk eller rust remover, som kan skade glass toppen av flate området.