Hvordan rengjøre en engros overbygg

August 9

Bassenget dekker, beskytte enten du kjøper dem engros eller vanlig pris, bassenget når den ikke er i bruk. Overbygg tar Hovedtyngden av dårlig vær, blader, støv og annet rusk. Hvis vannet samler på forsiden, og er igjen for å sitte i lange perioder, mugg starter skjemaet og kan flekken dekselet. Når du er klar til å åpne bassenget for sesongen, vask din overbygg grundig før du lagrer så det vil være klar for kalde sesongen.

Instruksjoner

•Fjern alle samlet vann og blader på overbygg. Bruk bassenget netto eller push-kosten for å samle opp bladene. Hvis det er en betydelig mengde vann, bruk en sump pumpe eller butikk vakuum til å suge den opp. Ellers bruk et håndkle til å suge opp vannet.

•Fyll en bøtte med varmt vann og legge 1 til 2 ss. flytende vaskemiddel. Fyll en sprayflaske med hvit destillert eddik eller apple cider eddik.

•Fjern dekselet fra bassenget og legg den flatt på bakken. Spritz noen mugg flekker med eddik løsning og la den sitte i fem minutter. Nyt en svamp med såpevann og kratt av støv og mugg fra overflaten av overbygg. Bruke scrub pensel til å kvitte seg med noen gjenstridige flekker.

•Bruk en hageslange skylle bassenget dekk grundig og la dem tørke i solen. Bruke en lys belegg av unscented talkum bassenget for å holde det tørre lagring Fold bassenget dekker pent og oppbevar den på et kjølig, tørt sted til du er klar til å bruke den igjen.