Hvordan rengjøre en CD uten spesielle rengjøringsmidler

April 20

Hvordan rengjøre en CD uten spesielle rengjøringsmidler

Selv om du er forsiktig, kan CDer bli skitten med regelmessig bruk. Oljer fra fingrene berøre dem og støv fra omgivelsene der de brukes må renses av dem fra tid til annen. Hvis du ikke ikke rent CDer de kanskje ikke fungere, men du trenger ikke å kjøpe dyrt utstyr eller spesielle rengjøringsmidler å omsorg for CDer. Med noen grunnleggende husholdningsartikler og litt vet hvordan CDer vil underholde deg i årene som kommer.

Instruksjoner

•Mix et rengjøringsmiddel 1 QT varme, destillert vann og noen dråper baby sjampo. Denne blandingen vil bli brukt til å tørke bort caked i smuss og fett.

•Grab CD av poking tommelen gjennom senterhullet. Forstå siden med pekefingeren.

•DIP en ren, lofri klut i rengjøringsmiddel. Tørke overflaten av CDen fra senterhullet og jobbe deg i selv frem og tilbake bevegelser.

•Dampen en av kantene på en lofri klut med isopropyl alkohol. Tørk forsiktig av fingeravtrykk og andre fett flekker av overflaten på CDen. Arbeide fra center ut og bruke glatt frem og tilbake slag.

•Dry CD overflødig vann med en ren, lofri klut. At CDen til luft tørr resten av veien og umiddelbart returnere den til sin sak når det er gjort tørking.