Hvordan rengjøre en brent plast dagligvarebutikk veske fra en kokeplate

February 19

Hvordan rengjøre en brent plast dagligvarebutikk veske fra en kokeplate

Et glass eller keramisk kokeplate er kjennetegn et moderne, moderne kjøkken. Men enkel matlaging uten å rense pans under tradisjonelle brennere har en downside til tider. Brent på plast, eksempel fra en dagligvarebutikk veske, kan være vanskelig å fjerne fra en glatt kokeplate. Du må jobbe nøye og raskt å forhindre permanent skade ultramoderne ovnen din.

Instruksjoner

Slå av den kokeplate varme og fjerne alle Potter fra overflaten.

•Beskytter hendene med en ovn mitt som du fjerne så mye av den brente dagligvarer bag som mulig for hånd. Kast materialet i en vask eller søppel beholder.

•Skyv gjenværende brent på rester fra stedet der smeltet med barberhøvel skraper. Ikke skrubb på plast, men flytter det til en kul av platetopp overflaten.

•Tillat platetopp avkjøles helt før rengjøring ytterligere.

•Hold barberhøvel skrapen i 30-graders vinkel og skrape bort dagligvarer bag rusk. Vinkelen som du arbeider er viktig. holde skrapen i mer vertikal posisjon kunne forårsake at du skraper på kokeplate eller ytterligere skade den.

•Apply en kokeplate rengjøring krem til hele overflaten, brennere og alle, etter at du har fjernet alle av smeltet plast med skrapen. Gni kremen inn kokeplate med papirhåndklær som fjerner urenheter og fett.

Tips og advarsler

  • Kontakt en reparasjon profesjonell hvis du ikke klarer å fjerne alle brent matbutikk pose fra din kokeplate. Smeltet plast kan forårsake permanent skade ovnen din. Ikke bruk kokeplate igjen før problemet er løst.