Hvordan rengjøre en berbisk

June 20

Berber teppe er tepper laget av store ledd av vevd materiale. Ull er en vanlig materiale berbisk, om produsenter også bruke syntetisk som nylon. Store løkkene gjør flekker vanskeligere å rengjøre fordi eventuell gjenværende fuktighet fra vann brukes ved rensingen kan bli fanget i ledd og føre til mugg vekst. Vanlig støvsuging og umiddelbar behandling av flekker er den beste måten å rengjøre Berber.

Instruksjoner

•Vacuum Berber tre ganger per uke uten å bruke beater pensel. Beater pensel kan angre løkkene av berbisk veven, slik at det blir uklar. Sette vakuum til "sugekraft," fjerne beater pensel eller kjøpe en berbisk vakuum som ikke kommer med en visp.

•Dampen en ren klut med kaldt vann og blot opp noen flekker som de oppstår. Snu klut til en ren stedet etter hver blot før flekken kommer opp.

•Plasser et rent håndkle over våte sted og stå på den å absorbere så mye fuktighet som mulig. Mål en elektrisk vifte høye på våte sted og la den være der i en time til stedet er tørr.

•Rent en damp renere og damp Rengjør berbiske to ganger i året. Ikke sjampo berbisk, fuktighet er vanskelig å fjerne fra veven. Bruk instruksjonene varierer etter modell av damp renere du bruker, men generelt du Fyll tanken med rent vann og sakte flytte munnstykket over det gulvteppet å rense den.