Hvordan rengjøre en balje med Baking Soda

July 17

Mange forbrukere foretrekker naturlige metoder for rengjøring disse dager, i stedet for at farlige kjemiske rengjøringsmidler i sine hjem. Sta ring rundt karet som er vanskelig å få rent? Prøv å bruke natron i stedet for det vanlige skure pulveret. Natron er nontoxic, miljøvennlig og skade ikke din barn eller kjæledyr hvis de tilfeldigvis komme inn i den. En stor boks av natron er billig og går en lang vei.

Instruksjoner

Hvordan rengjøre en balje med Baking Soda

•Våt en svamp og klem det ut. Dryss en liberal beløpet av bakervarer brus på den og begynne rensning badekar, fra overkanten. Du vil finne at flekker som har vært på ditt lenge vil begynne å visne hver gang du rengjøre badekaret ditt.

•Arbeid vei ned badekaret, bruker en sirkelbevegelse. Skyll ut din svamp og våt den igjen. legge til flere natron etter behov. Betaler spesiell oppmerksomhet rundt kantene av overflyt avløp og dyser, og ikke glem dryppe flekker under.

•Scrub bunnen av badekaret nøye, noen kar har en ikke-slip overflate der skitt synes å være spesielt plagsom. Eventuelt våte bunnen av badekaret, dryss natron hele overflaten og deretter la time i orden for den å trenge.

•Sett-skrubb hele badet etter en tidsperiode, og deretter skyll badekar med kaldt vann for å fjerne alle spor av rester. At karet lufttørke eller tørke tørr med et rent håndkle.