Hvordan rengjøre en badekar og dusj ventil

September 26

Vedlikehold av husholdning hjelpemidler som et badekar og dusj valve er viktig så du kan unngå store erstatning eller reparasjonsregninger senere. Hvis din dusj eller badekar kranen lekker eller trykket er ujevn, er det mulig at du må tømme ventilen og Tilpass vannstrømmen. Nedenfor finner du rengjøring og vedlikehold tips som kan hjelpe deg å løse problemer du kan ha med din badekar og dusj ventil.

Instruksjoner

•Den badekar og dusj valve er koblet til badekar kranen og styrer vannstrømmen dusjhodet og kranen selv. Fleste har en to eller tre ventilsystem. Opprettholde ventilen kan hindre vannlekkasje i vegger, hjelpe deg å opprettholde riktig balanse mellom varmt og kaldt vann og hindre konstant drypper.

•Hvis vann drypper stadig fra kranen, skivene må byttes. Dette er ganske enkelt å fikse. Fjerne maskinvaren fra kranen slik kan du kontrollere skivene. Hvis de er sprakk eller mangler, bør du bytte dem..

•Hvis du har problemer med varierende vanntemperaturen når du dusjer, hvis vann volumet ikke er riktig eller er det en mangel på varmt eller kaldt vann, ventilen kan være blokkert. Dette kan løses ved å fjerne temperatur håndtaket og trykk spindel og trykke det lett med en plast hammer. Hvis dette mislykkes, er det mulig at du må fjerne spindelen rense den ut og la den suge i eddik til å fjerne eventuelle gjenværende saken.

•Maintaining en ren badekar og dusj ventil kan redusere vann og energi kostnader over tid.

Tips og advarsler

  • Inspisere husholdning verktøy minst en gang i året for vedlikeholdsformål.
  • Hvis du mistenker at store reparasjoner, kan du kontakte en kvalifisert rørlegger.