Hvordan rengjøre en attisk plass

June 20

Mest underutilized plass i et hjem er vanligvis loftet. I en gjennomsnittlig hjem er loftet en uorganisert, støvete oppbevaringssted for bokser, juledekorasjoner, gamle klær og sportsutstyr--en catch-all for alt annet. I løpet av en helg, imidlertid kan du rekruttere familiemedlemmer rengjøre og organisere loftet, slå den fra en rotete lagring haug til et arbeidsområde der alt - fra sentimental memorabilia til nødsituasjoner, er lett å finne og legge bort.

Instruksjoner

•Still en dato for din loftet opprydding og skrive eller angi den på kalenderen. Rengjøre og organisere er ikke gøy aktiviteter for fleste, men gjør en dato å holde deg motivert.

•Gi bokser og elementer nede for å gå gjennom. Dette bringer elementene i forbindelse "loftet ting" og plasserer dem i form av normal fot trafikk slik at du ikke kan unngå dem.

•Dig ut alt fra boksene og opprette tre hauger: holde kaste og donere. Hvis varen er noe som brukes minst en gang i året, er en viktig forsyning eller irreplaceably sentimentale, legge den i holde haug. Hvis varen er revet, ødelagte eller moldy, kaste eller gjenvinning. Hvis varen er ubrukte eller unødvendige, men i god form, plasserer du den i donere haug.

•Kontroller utnevnelsen har donert elementene plukket opp av en lokal veldedighet, eller kjøre elementene til en veldedighet så snart som mulig. Hvis du venter, kan du finne disse elementene tilbake på loftet før du vet det.

•Bytt gamle, revet bokser med nye, merket bokser - eller gå hjem flervalgsspørsmål delen av en lokal avdeling eller hjemme forbedring butikken. Hvis du har råd til dem, plast kister, badekar og hyller er en holdbar vei å organisere og lagre elementer langsiktig, som er veggmontert kroker og tapp styrene.

•Sweep, vakuum og støv på loftet før erstatte varer. Hvis loftet er veldig støvete eller har bare isolasjon, er det en smart idé å bære en ansiktsmaske når rengjøring.

•Bytt elementer til ren loftet inne deres nye bokser eller beholdere. Henge elementer på alle nylig installerte kroker eller Tapp styrene.