Hvordan rengjøre en aluminium verktøyet boksen

May 1

Aluminium er et fantastisk materiale for en verktøykasse siden det er lett å bære. Det eneste problemet med det er at det ikke ta mye å gjøre det ser skitne. Og siden boksen inneholder verktøy, sjansene er det er underlagt et hyppig dousing i vann, fett og alle spørsmål om andre materialer. Dette betyr at du må rengjøres minst en gang i måneden for å holde dem ser sitt beste. Det må også hyppig rengjøring hvis du lagrer utendørs i stedet for i garasjen eller et skur.

Instruksjoner

•Fjern alle verktøy fra boksen og plassere dem på en gammel håndkle. Tørk dem med papirhåndklær å ta av noe fett og smuss som kan blø på verktøykassen når du rengjør den.

•Fyll bøtte tre fjerdedeler av veien med hotteste vannet du kan kjøre i vasken. Du ønsker ikke det å være kokende, men du vil den slutte. Når du er ferdig kjører vannet, legge 2 tsp. av unscented oppvaskmiddel. Rør blandingen med en metall skje. Sette hansker på første så du ikke brenner hendene.

•Slipp din bomullsklut i bøtte. Trekk den ut, klemme det tett samtidig. Tørk hele verktøykassen grundig. Dypp kluten tilbake i bøtta etter behov når du kjører ut av såpe. Skyll boksen med kaldt vann vannslangen i hagen og tørke den med ekstra duker. Nå burde alle overflaten støv og skitt være borte. Hvis ikke, skrubbe eventuelle problemområder med en myk Bristol gammel tannbørste.

•Få en ny klut og brett den i et felt som er ca 3 x 3 inches. Sette en kvart størrelse dråpe aluminium polsk midt på denne plassen. Brett plassen i to mot midten, og gni sidene sammen forsiktig så polske fordeles jevnt. Ta ut den siste folden og gni bunnen av boksen med kluten, med en sirkulær bevegelse på noen store flate områder.

•Vri verktøykassen opp ned slik at du kan polere sidene mens bunnen tørker. Til slutt, polsk interiøret i verktøykassen. Ikke glem innsiden av lokket.

Tips og advarsler

  • Hvis du renhold verktøykassen innendørs, dekk tabellen og gulvet med gamle. Mest metall polsk er svart og kan flekken noen flater. Hvis du har en stor verktøykasse og ønsker ikke å bruke lang tid børste, kan du knytte en bomull buff til din drill og bruke dette i stedet for kluten. Aluminium polsk er tilgjengelig på de fleste jernvareforretninger.