Hvordan rengjøre en Aboveground basseng sikkerhet dekke

November 18

Hvordan rengjøre en Aboveground basseng sikkerhet dekke

En sikkerhet dekke er forskjellig fra standard solenergi eller vinter bassenget dekker at sikkerhet dekke trekkes stram over overflaten av bassenget. Spenningen av dekselet dermed hindrer en personen eller dyr inn i vannet. Men ligner en sikkerhet dekke andre typer basseng dekker at det må rengjøres og godt vedlikeholdt for å fungere som det skal. Heldigvis er rengjøring en sikkerhet dekke en relativt enkel oppgave. Alt som kreves er noen grunnleggende pool forsyninger, en hjelper og en reservedeler ettermiddag.

Instruksjoner

•Fjern alle løse partikler fra toppen av bassenget sikkerhet dekke. Bruk bassenget pensel lang håndtere å presse bort noen blader eller grener. En sikkerhet dekke er stram over overflaten av bassenget, bør ikke stående vann har samlet på forsiden. Hvis en liten mengde vann, men bruk pensel til å presse så mye av det dekselet som mulig.

Frakobles alle unntatt fire hold ned kilder eller ankere rundt omkretsen av bassenget. At fire av hold-downs forbli knyttet i hjørnene av bassenget.

•Plasser et hjelpeprogram på motsatt side av bassenget fra deg og ta et hjørne. Hjørnet er hektet, kan du begynne å trekke dekselet av bassenget ved folding det over seg. Hjelperen bør forstå dekselet for å holde den faller i vannet. Fortsett unhooking de gjenværende hold-downs, folding dekselet over seg for å holde det ut av vannet.

•Fjern dekselet fra bassenget helt, fordele vekten av dekselet mellom deg og hjelperen din. Lå dekselet på bakken og sprer det ut. Fullføre rengjøring dekselet ved spyling med en hageslange og spray munnstykket. Spray forsiden til du har fjernet alle skitt og smuss.

•Tillat sikkerhet dekke til tørk i solen. Hvis du planlegger lagring dekselet, vent til forsiden har tørket og dryss litt talkum over hele overflaten av sikkerhet dekselet. Pulveret vil hjelpe beskytte materialet fra delene og holde den smidig. Brett dekselet pent og plassere den i et tørt område. Ellers Sett dekselet tilbake på bassenget med hjelp fra hjelperen.