Hvordan rengjøre brent murstein

February 6

Ildsted er flere arkitektoniske detaljer i mange hjem. Huseiere bruke sitt ildsted ikke bare som en kilde til atmosfæren, men også som en alternativ oppvarming metode i hjemmet. Utendørs murstein peiser tilbyr familie og venner en samling området å sosialisere. Tenne bål i murstein peis fører til svart, sot-dekket murstein som vises brent, gjør peisen mister sin visuelle. Det finnes mange metoder for rengjøring brent murstein. Alle rengjøring teknikker involvere mye innsats for å fjerne gjenstridige brann flekker.

Instruksjoner

•Lay tarps eller tykke lag av avisen rundt innendørs peiser å beskytte gulv og møbler mens rengjøring brent murstein.

•Fyll 1 gallon av vann i en bøtte; Legg til 1/2 kopp Universal vaskemiddel og 1 liter cola. DIP en svamp inn rengjøring blandingen. Plasser mettet svamp på murstein og trykk svamp å distribuere renere over murstein. Fortsett til rengjøring blandingen dekker alle brent murstein. La blandingen til å forbli på murstein i 15-20 minutter. Skrubbe murstein med en stiv skrubbe børste. Svamp murstein med rent vann, eller hvis det er en utendørs peis, skyll med en slange.

•Fyll 1 kopp heavy-duty vaskemiddel i en bøtte og legge 1 gallon av vann. Rør ingrediensene til å blande. Hell 1/2 pund bakken pimpstein i en bolle eller grunne container. Dyppe scrub pensel i væsken rengjøring blanding og skrubbe brent murstein overflaten. Dypp skrubbe børste tilbake til rengjøring blandingen og umiddelbart til bakken pimpstein å plukke opp pimpstein på børsten. Skrubbe murstein å coat dem med pimpstein. Fortsette å dyppe penselen i væsken renere, og umiddelbart dyppe den i pimpstein og skrubbe til flekker forsvinner. Skyll med rent vann.

•Sett på sikkerhet briller, respirator og gummi hansker. Spray en kommersielt tilgjengelig ovn renere murstein. La ovnen renere sitte i 20 til 30 minutter. Skrubbe murstein overflaten med en scrub pensel. Svamp klart vann over murstein eller spray murstein med en slange fjerne ovnen renere rester.

•Ikke vernebriller, beskyttende kjeledress, gummihansker og en respirator. Kombiner 1/2 kopp trisodium fosfat med 1 gallon av vann. Senk scrub pensel til TS-løsning, og skrubb murstein. Fortsette å veksle mellom wetting skrubbe børste og skrubbing til murstein er ren. Skyll grundig med rent vann.

Tips og advarsler

  • Begynne med den mest skånsomme metoden og fremgangen til strengere metoder hvis brent flekker forblir på murstein.
  • Arbeide i et godt ventilert område ved ovnen renere eller TS.
  • Følg forholdsregler ved TSP, som det er en sterke kjemiske.