Hvordan rengjøre brent Barbecue-saus av en Glass kjele

November 30

Baking din favoritt ribs oppskrift i ovnen sannsynligvis virket som en god idé før du måtte håndtere brent barbecue-saus på din glass ildfast form. Barbecue-saus brenner lett og etterlater en tykk og crusty flekk som kan bli frustrerende å fjerne fullstendig. Glass panner må rengjøres forsiktig for å unngå riper og sprekker. Istedenfor å bruke sterke skuremidler, fjerne brent barbecue-saus trygt med andre elementer som du har i hjemmet.

Instruksjoner

•Rengjør glass kokekar med varmt og såpevann vann først å fjerne noen løs rester. Skrubbe på kokekar med en slipende svamp og skyll den grundig med varmt vann.

•Fyll glasset gryte med vann til å dekke flekken helt. Legge fire til seks sprudlende tabletter til vannet og la pan suge i en til to timer. Når kjelen soaks, kratt på flekken med en slipende svamp å fjerne barbecue-saus.

•Kombiner 1 del eddik med 4 deler veldig varmt vann i glass kokekar hvis grillen saus pletten forblir. Bring vannet nesten til en byll, men ikke helt, i en pott før helle den i glass pannen. Kontroller at glass kjelen har allerede blitt oppvarmet av rennende varmt vann fra kranen over det fordi svært varmt vann kan bryte glasset hvis temperaturforskjellen er for stor. La løsningen sitte i fem minutter. Løsne flekken med en treskje eller skrape og skure på området med en slipende svamp til du fjerner flekken.

•Dekk en sta barbecue-saus flekker med baking soda. Fyll glasset kokekar med varmt vann og la den suge i 15 minutter. Skrubbe på flekken med en vaskeklut eller slipende svamp å fjerne barbecue-saus.

•Apply ovn renere å glass kokekar som en siste utvei. Les instruksjonene nøye for å sikre at du bruker produktet riktig. Spray brent barbecue-saus og plassere kokekar i en søppelpose. Lukk posen tett og la den sitte over natten. Ta søppelpose utendørs og åpne den fra ansiktet. Vask kokekar i varmt og såpevann.

Tips og advarsler

  • Linje kokekar med aluminiumsfolie neste gang du gjør en grill rett å hindre saus flekker glasset.
  • Bruk hansker når du arbeider med ovnen renere å beskytte hendene dine.
  • Bruk aldri rengjøringsmidler på glass kokekar fordi de kan lage riper i overflaten.