Hvordan rengjøre bilen fett av stolen stoff

July 3

Hvordan rengjøre bilen fett av stolen stoff

Bil smører motordeler kjøretøy og forårsaker angst for husmor som oppdager det på en favoritt stol. Bil fett overfører enkelt, gjør hoppet fra klær til stolen stoff på rekordtid. Dessverre, fjerne fett fra stolen stoff er ikke så fort, men det kan gjøres med riktig verktøy og rengjøringsmidler.

Instruksjoner

•Blot våt fett fra stolen stoff med hvitt papirhåndklær. DAB på flekken forsiktig, forsiktig med å spre den ytterligere på stolen. Fortsette blotting til fett slutter løfte på papirhåndklær.

•Plasser 2 ss. fett-skjæring dish såpe i en bøtte og fyll med varmt vann. DIP en svamp inn rengjøringsmiddel, og klem ut overflødig væske.

•DAB stoff med rengjøringsmiddel, løfte fett fra stolen. Skyll svamp i rengjøringsmiddel, og fortsette blotting på flekken til fett er fjernet. Du må fylle bøtte med fersk rengjøringsmiddel avhengig av hvor stor fett flekken.

•Tørk stol stoffet med en fuktig klut for å fjerne såpe rester. Klapp stolen med en ren klut for å fjerne overflødig væske. Velg en fan mot stolen til hjelp i tørking prosessen.

Tips og advarsler

  • Teste et skjult område på stoff med rengjøringsmiddel slik det ikke misfarges stoffet.