Hvordan rengjør vannflekker på et tregulv?

October 29

Hvordan rengjør vannflekker på et tregulv?

Vannflekker kan danne på tregulv etter væsken har vært der i altfor lenge av gangen, mye som en vann flekk på et tre salongbord fra en kald drink. Det er derfor det er svært viktig å rydde opp søl og lekkasjer umiddelbart når du ser på din tregulv. Når du finner ut at din tregulv har vannflekker, må du velge den beste metoden for å fjerne de stygge hvite eller svarte flekkene, basert på alvorlighetsgraden av flekker.

Instruksjoner

•Bruk en myk klut og bil polsk buff flekken bort hvis vann stedet er en disig hvit farge. Denne typen vann flekk trengt ikke for dypt, så det er ganske enkel å fjerne.

•Bruk en ferdig fjerne fjerne gamle finish eller voks på tre gulvet hvis vann stedet helhvitt eller helsvart. Dette betyr at vannet har trengt tre. Bruk gummihansker og gjelder tre finish remover å flekken en tykk klut. La det sitte i ca 10 minutter og så skrubb finish av med en stiv børste.

•Mix flere spiseskjeer av oksalsyre tre blekemiddel i en container varmt vann. Når oksalsyre har oppløst i vann, satte på gummihansker og løsningen gjelder flekken med en pensel eller maling pensel, avhengig av størrelsen. La tørke. Dette vil bringe tilbake din treets naturlige farge. Gjenta om nødvendig. Pass på at dette stoffet ikke får noen annen del av tre.

•Apply en tre flekken som samsvarer med resten av tre gulvet å fullføre prosjektet. Hvis du ikke er klar over merket eller fargen på tre flekken, ta et bilde av gulvet og bringe den til et hjem og hage butikken for å få hjelp til å matche fargen. Bruk gummihansker og bruke en pensel til ett lag tre flekken. Hvis det er fortsatt lettere enn forrige farge, kan du bruke en andre strøk. La det tørke i 24 timer.