Hvordan rengjør jeg svart glassfiber maske vindu skjermene?

August 3

Hvordan rengjør jeg svart glassfiber maske vindu skjermene?

Rent svart glassfiber maske vindu skjermene er en levende svart som gjør huset ser rent og velstelte. Svart glassfiber maske vindu skjermene samler støv i nettet fra luften. Dette gjør sort mesh ser støvete og reduserer synligheten gjennom skjermen. Rent svart glassfiber maske vindu skjermene å fjerne som har samlet på nettet.

Fjerne fra

Det finnes en rekke typer vindu skjermene. Fjerne de fleste typer vindu skjermene ved å skyve mekanismen på hver side av bunnen av skjermen rammen, og løft skjermen i sine spor og trekke ut av bunnen av rammen. Ta deg tid fjerne skjermen for å hindre skade på svart glassfiber mesh. Svart glassfiber vindu skjermene kan rive lett hvis de er gnidd mot en skarp overflate, så vær forsiktig plasserer dem og hvordan de blir utført.

Vask

Plasser vinduet skjermen i badekaret eller rengjøre utenfor. Bland en bøtte med varmt såpevann. Bruk en rengjøring fille vask sort mesh skjermen. Hvis mulig, lå svart glassfiber mesh vinduet skjermen på en flat overflate slik det er ingen risiko å skyve screening av skjermen sporet. Vask forsiktig å fjerne jord fra skjermen. Start fra toppen og skyll med klart vann for å fjerne såpe og resterende jord. Forsiktig tørr med et håndkle eller la tørke en solrik beliggenhet. Hvis screening er løs, bruk en screening roller for å trykke pakningen holder skjermen tilbake på plass. Hvis du ikke har en screening roller, kan du bruke en smal flatt kanter verktøy, for eksempel en flat skrutrekker, forsiktig trykke skjermen pakningen tilbake på plass i sporet.