Hvordan rengjør jeg røyk skade fra verktøy?

August 8

Hvordan rengjør jeg røyk skade fra verktøy?

Etter en brann, kan du enkelt se skaden gjort. Svart svi merker, hull i stoff og visne tre alle eksempler av skremmende makt i brann. Hva er ofte glemt er røyk. Røyk skade kan føre til lukt som somle og kan produsere sot, unappealing å nesen og øynene. Undersøke noen metoder for å fjerne røyk skade fra hjemmet ditt.

Vaskemiddel metode

Bruk en kopp vaskemiddel blandet med vann i en stor bøtte. Agitere vannet å få løsningen bobler med såpe skum. Bruk en ren vaskeklut, og dyppe den i løsningen. Skrubbing verktøy, kan du fjerne sot. Bruk en ny vaskeklut når din gamle en tilstrekkelig mørkere for å unngå grumsete såpevann.

Eddik metode

Kombiner eddik og vann i en sprayflaske, og riste innholdet grundig for å blande løsningen. Med feiende bevegelser, spray røyk skadet verktøy med eddik og vann. Vent 30 sekunder, og starte skrubbing med en svamp eller klut med sirkulær strøk.

Tørr svamp metode

Du kan kjøpe en tørr svamp for å rengjøre verktøy som ikke kan fjernes ved hjelp av væsker. FEMA antyder skrubbing lett og overvåking nivået av sot igjen. Når svamp er skitne, skyll den av og vente på det å tørre, bruke en annen svamp, eller hvis den andre siden er ren, bruker den siden.

Tannbørste metode

Bruke en tannbørste med enten eddik eller vaskemiddel metoden for å komme i vanskelige å nå områder på verktøy. Noen verktøy har små områder som en fille kan lett rengjøre. En tannbørste bust er optimalt utformet å få sot av disse stedene.