Hvordan rengjør jeg Play-Doh av klær?

June 4

Hvordan rengjør jeg Play-Doh av klær?

Farget modellering leire, som Play-Doh merkevare, er en vanlig art stoff brukt av barn. Barn kan bruke leire for å gjøre skulpturer av nesten alle emnet, fra mat og dyr til biler og bygninger. Noen ganger bli barn tilfeldigvis farget leire i deres klær, som kan flekken og ødelegge plagget. Du kan rengjøre Play-Doh og alle gjenværende flekker av klær med noen forskjellige husholdningsartikler.

Instruksjoner

•Tillat Play-Doh tørke på stoffet. Legg plagget slik at det kan tørke helt. Skrapes bort så mye av leire som du kan bruke en hard-bristled pensel til de fleste eller alle leire kommer ut.

•Vacuum av biter av leire som vedvarer på plagget etter skraping. Bruke vakuums slangen filtypen støvtørking biter av gjenværende dough i klær.

•Vaskestasjonen tømmes klær med mild såpe og kaldt vann. Dypp plagget i kaldt vann og bruke en skvett av mild såpe der Play-Doh er eller i området det farget. Gni såpe i stedet og forsiktig skrubbe området. Gjenta dette trinnet så mange ganger som nødvendig til leiren og påfølgende flekken er borte.

•Vaskestasjonen tømmes plagget i vaskemaskinen din med flytende vaskemiddel. Dekk stained området av plagget med flytende vaskemiddel. La smuss å sitte på flekken i ca tre minutter. Fyll vaskemaskinen din med kaldt vann og Legg plagget i presoak den i 10 til 15 minutter. Kjør vaskemaskinen som en normal Last på Klesvask. Gjenta denne prosessen etter behov til Play-Doh flekken er borte.