Hvordan rengjør jeg mange Jenn-Air platetopp?

February 3

Rengjøring en Jenn-Air platetopp involverer området generelt bare såpe, vann og en myk klut eller svamp. Rengjøring søl snarest bidrar til å hindre flekker, samt gjøre rengjøringen lettere. Takket være funksjonen selvrensende er rensning indre like enkelt som starter selvrensende syklusen.

Rustfritt stål

Rustfritt stål modeller er lett å holde ren. Husk å unngå å bruke skure pads eller rengjøringsmidler, som skader kan oppstå selv med den første bruken av slike produkter. Bruke en rustfritt stål renere, en flytende rengjøringsmiddel eller universalrengjøringsmidler; gni i retning av korn, skyll med rent vann og tørk med en myk, lofri klut.

Porselen-belagte ristene og Caps

Bruk en slipende nylon skrubbe pad og et mildt rengjøringsmiddel rense porselen-belagte ristene og caps snarest kokeplate, ristene og caps er kult. Tørr grundig før remontere caps på brennerne. Fordi mat som inneholder syrer (inkludert tomat og eddik) kan påvirke porselen mål, er det viktig å tørke opp søl snarest kokeplate, ristene og caps er kult. Rengjøring disse delene i oppvaskmaskinen anbefales ikke.

Platetopp kontroller og Griddle modul

Varmt og såpevann vann er det beste å bruke for å rengjøre platetopp kontrollene og griddle moduler. For å rengjøre platetopp kontrollene, kan du fjerne dem ved å trekke knotter straks fra kontrollpanelet. Det optimale tidspunktet å rengjøre griddle er etter fjerner mat, og det har avkjølt. Skyll og tørk godt før du erstatter.

Kontrollpanel og ovnen døren eksteriør

Bruke rengjøringsmiddel til en myk klut eller svamp, ikke direkte på panel; Tørk clean.

Ovnen døren interiør og ovnsrommet

Med en fuktig klut, fjerne løs smuler. Deretter Bruk selvrensende syklusen.

Ovnen rack

Fjerne ovnen rack før du kjører en selvrensende syklus, som det kan discolor stativer og gjøre det vanskelig å skyve dem. Bruk stålull å rengjøre ovnen rack.