Hvordan rengjør jeg konkret innkjørsel flekker?

August 3

Hvordan rengjør jeg konkret innkjørsel flekker?

Når det er mye aktivitet på eller nær en konkret innkjørsel, er flekker bundet til å skje på anledning. Om betong er en sterk og solid overflate, absorberer det flekker og de kan bli permanent når tilsyn. Den mest effektive måten å fjerne flekker fra betong innkjørsler er å trekke flekker ut ved hjelp av forsyninger som vanligvis finnes i hjemmet. Siden mange flekker, for eksempel olje flekker, blitt skitt magneter, er det best å fjerne flekken idet raskt idet mulig.

Instruksjoner

•Soak opp noe overflødig flekken stoff av helle kattesand over den. Fei opp og forkaste mettet kattesand, gjelder et annet lag av søppel å suge opp noen gjenværende stain stoffet.

•Fjern katten søppel fra konkrete oppkjørselen og dekke flekken med et en-inch-thick lag av pulverisert vaskemiddel. Yr vann over vaskemiddel inntil den danner en tykk pasta å gjøre en grtomslag. Tillate oppvaskmiddel og vann grtomslag å sitte og trekke ut flekken til omslag er helt tørt.

•Scrape tørket vaskemiddel omslag av konkrete oppkjørselen med en tre eller plast skraper. Sette grtomslag materialer i søpla.

•Våt scrub pensel og skrubbe flekken på konkrete oppkjørselen. Fylle en bøtte med varmt vann og skyll betong med vann for å fjerne eventuelle gjenværende grtomslag eller rensing agenter.

Tips og advarsler

  • Holde kattesand eller talkum beholdning i garasjen som en rask måte å absorbere og fjerne flekken-forårsaker materiale.
  • Unngå bruk av syrer eller andre sterke kjemiske rengjøringsmidler på konkrete oppkjørselen med mindre du er i stand til å overvåke området fra start til slutt. Disse sterke kjemikalier, som muriatic acid, er skadelig for både mennesker og dyr.