Hvordan rene sanden ut av en Inground basseng

September 19

Svømmebasseng krever regelmessig vedlikehold hver noen dager for å bo i stand. Uten lated bekymre kan svømmebasseng vann raskt forvandles til et myrlendt grønne rot. Hvis bassenget har begynt å fylle opp med sand, jord, alger eller annet rusk må du rense den ut for å opprettholde riktig nivå av vannkvalitet. Du må bruke bassenget vakuum for å skumme bassenget gulvet for å effektivt fjerne sand fra en inground basseng. Disse støvsugerne filtrere sand og rusk i bassengets vannpumpe, som deretter kan backwashed å permanent bli kvitt den ekstra skitten.

Instruksjoner

•Acquire pool vakuum. Disse er svært vanlig objekter og omsorg, og skal være funnet på alle butikker som selger og maskinvare og vedlikehold kjemikalier. Disse støvsugerne kan også bli funnet gjennom online-forhandlere (se ressurser).

•Koble vakuum hodet til vakuum Sydpolen. Koble alle eksterne skimming poser til vakuum hodet.

•Fullstendig dykker sugeslange under vann. Dette omtales som "grunning" slangen; Det er viktigste når vacuuming et basseng. Slangen må være helt fylt med vann for å lage riktig sugekraft. Kontroller at slangen er primet før du kobler den til sugekraft linjen bassengets vannpumpe.

•Arbeid deg over gulvet av bassenget pass på å holde vakuum hodet helt neddykket i vann som du flytter. Husk å gå sakte over områder med store mengder sand å sikre det beste nivået av sugekraft.

•Backflush bassenget pumpe når du har renset bassenget gulvet til et tilfredsstillende nivå. Dette gjør du ved å slå en knute i nærheten utsiden av bassenget pumpen. Når i etterskuddsvis modus pumpen vil spy ut vann ut av en utgang rør å fjerne skitt og debris og tilbake vanntrykket til en regelmessig. Når vannet i pumpen er feilfri og rense for alle partikler, tilbake pumpen til normal innstillingene.