Hvordan reinsdyrene liker å spise?

September 14

Hvordan reinsdyrene liker å spise?

Hjort er ruminant pattedyr som hører til den Cervidae familien som inkluderer også elg, elg og caribou. Fordi de er planteetere, som hjort å spise en rekke vegetasjon avhengig av sesongen og hva som er tilgjengelig. Av nødvendighet blir hjort renovasjonsarbeider, hvilke er hvorfor de er noen ganger funnet rutting gjennom søppel. En diett med ulike året er viktig å gi hjort nødvendige næringsstoffer for hver sesong.

Innstillinger

Foretrukket mat av hjorten er busker og woody planter, ifølge fakta om hjort nettstedet. Hjort kan mate året rundt på forskjellige deler av planter som bladene og kvister, som også bla. Busker og woody planter av hjort inkluderer blackberry, svart gum, dewberry, drue, grønne brier, Linnea, rose, sassafras, sumac og willow.

Flerårige planter

Flerårige planter kjent som forbs også tjene som et mat valg for hjort. Forbs dør vinteren og komme tilbake å ny vekst i våren. Forbs inkluderer en rekke planter og inkluderer bell blomst, bønner, clover, Løvetann, sopp, solsikke, Starr og wild salat.

Nøtter

Selv om en næringsrik kilde til protein, er nøtter ofte vanskelig for reinen å komme til mens beite. Men hvis det finnes nøtter, har hjort en preferanse. Nøtter de liker å spise er beechnuts, hickory nøtter, røde eikenøtter og hvite eikenøtter. En måte å holde en hjort kommer rundt hjem er å tilby disse nøtter.

Frukt

Sommeren liker hjort å spise frukt i sesongen. Dette inkluderer blackberry, coral berry, dewberry, huckleberry og druer. Sukkerinnholdet finnes i frukt gir hjorten en overflod av energi.

Hage vegetasjon

Hjort spise vegetasjon. Et felt av store, leafy grønne grønnsaker, inkludert kål og gulrot topper, vil lokke hjort til hagen. I tillegg er avlinger som sannsynligvis vil appellere til hjort alfalfa, kløver, havre, rug gress, soyabønner og hvete.

Siste feriested mat

Som en siste utvei, når ikke noe annet er tilgjengelig, vil hjort spise vill gress. Når fôring på de ville gress, ville hjort bare spise unge skudd som er møre.