Hvordan Reglaze badekar For rengjøring og holdbarhet

February 21

Hvordan Reglaze badekar For rengjøring og holdbarhet

Badekaret er ofte det største og mest fremtredende elementet i et bad. Derfor kan en liten flekk på ditt påvirke et inntrykk av hele rommet. Du kan rengjøre en eldre kar til de gode delene av finish glimt, men hvis det er sjetonger, sprekker eller peeling områder, ingen mengde rengjøring vil hjelpe. Dette betyr imidlertid ikke at du må splurge på nye badekar. Reglazing en eldre jern badekar kan gjøre det ser nesten nye.

Instruksjoner

•Prepare rommet og fjerne alle bærbare elementer. Dekk gulvene og andre overflater du vil beskytte med lerret tarps og henge plastfolie over hver vegg med maler tape. Ventilere badet som du kan; Åpne alle vinduer og dører i rommet og bruke en sirkulerende fan.

•Dekk åpningen av den badekar tappekran med overlappende strimler av maskeringstape. Brett en tolags avisen rundt kranen slik at det er helt dekket og pakk hele i maskeringstape. Dekk tappekran håndtak og annen metal maskinvare på samme måte.

•Kopiering etsing væsken som en maleri panne, pass på ikke å søle noen. Bruk en pensel til å dekke hele badekaret i en tynn, med lag av etsing væsken. La det sitte i 20 minutter.

•Tørk ned kanten av badekaret med en fuktig klut. Dumpe skuffer av vann i kroppen av badekaret skylle innsiden grundig. Gni hele badekaret i sirkulære bevegelser med et mykt håndkle å tørke den.

•Fyll malingssprøyte med flytende primer. Velg en langsom og jevn hastighet og male badekaret med et jevnt lag med primer fra ende til ende. La primer satt opp for en halv time og Påfør et andre lag.

•Tillat primer til tørk mens du vaske og tørke av male sprøyta. Beholderen fylles med komponenten glasur. Male to strøk med glasur på badekaret på samme måte som du malt på primer.

•Gjenta trinn 6 toppstrøk komponenten. Bruke fem lag topcoat, la hver pels sitte 30 minutter før du legger til neste. Vente tre dager og pakke badekar maskinvaren.