Hvordan redusere trafikkstøy

May 12

Hvordan redusere trafikkstøy. Høy trafikkstøy blir et problem for flere mennesker som flere veier er bygd. Det er flere måter å redusere trafikkstøy, både i og utenfor hjemmet. Løsningen, avhenger av hvor nær trafikken er hjemme, hva slags biler reise veien og den generelle mengden støy.

Instruksjoner

•Construct en barriere. Betongvegger er den mest effektive måten å redusere trafikkstøy. Disse veggene er dyrt og krever hjelp fra en profesjonell for design og installasjon.

•Plant noen trær. Evergreens er foretrukket treet for trafikk reduksjon, bare fordi de full året rundt og vokser raskt.

•Invest i en hvit støy eller andre accoustical system. Dette er spesielt nyttig hvis støy er bare irriterende når underholdende eller du er utendørs.

•Upgrade Vinduer og dører. Dyreste alternativet er å erstatte alle vinduer og dører med lyd bevis modeller. Disse Vinduer og dører er tykkere og mer effektiv enn vanlige de redusere støy. Det andre alternativet er å installere en spesiell lydisolering setter i vinduet. Disse setter er fortsatt klar, og gjøres for å redusere støy effektivt. Husk at alle vinduer, både parallelle og vinkelrette til veien, må endres for fullt utbytte.

•Bruk en fontene eller andre vann-funksjonen til å maskere støy. Lyden av vann er avslappende og en fin måte å redusere trafikken støy som er lav.