Hvordan redusere surheten av Frontenac druer

June 22

Hvordan redusere surheten av Frontenac druer

Druer er verdifulle og varige avlinger i hjem hagen med lifespans som kan øverste 50 år. Frukten er nyttig som rå snacks, i baking, i syltetøy og juicing. Drues mest åpenbare bruken er i vin å gjøre. Fontenac druer er en spesielt kald-motstandsdyktig rekke vin drue som kan overleve til-35 grader Fahrenheit. Vinrankene produsere mellomstore klynger av små, mørke druer som utvikler seg til en fruktig, mørk vin. Gartnere høste ofte Fonetac druer for tidlig, men som resulterer i svært sure vin. Behandle vinranker rett, holde seg på høste og teste før du velger for å sikre søt, fullt ripened Fontenac druer.

Instruksjoner

•Feed druer i starten av sesongen med nitrogengjødsel kan stimulere full vekst og fruiting. Vann vinranker med 2 inches av vann hver uke for å opprettholde fuktighet i jorda og gi vinranker det de trenger for å vokse og fruiting. Vinranker som ikke har riktig ressurser ikke blomstre eller bære frukt vellykket, mens vinranker som får nok ernæring vil bære store, saftig druer.

•Mulch vinranker med 2 til 3 inches av organisk mulch å opprettholde fuktighet i jorda og avskrekker Luke vekst. Vinranker produsere bedre frukt når de varmere og motta konsekvent fuktighet. Vinranker mislykkes med konkurranse fra ugress og gress.

•Tillat Fontenac druer moden og modnes på vintreet. Som frukt modner, det produserer sukker og sweetens. Fontenac druer er bitre og sure når plukket for tidlig. Ikke plukke frukt til slutten av sommeren.

•Test frukt av personlige prøvetaking før noen store avling. Plukk frukt og spise den å teste for smak eller teste Surhet med en surhetsgrad testing kit. Følg instruksjonene for å teste druene du velger. Høste Fontenac druer bare når din test druer utstillingen surheten av 15 gallon/liter.