Hvordan redusere Sprinkler Spray avstand

December 30

Hvordan redusere Sprinkler Spray avstand

Plenen sprinkleranlegg har to grunnleggende spray innstillingene til å styre avstand og roterende buen vanning. Selv om profesjonelle finjustere spray sprinkler under installasjonen, er små justeringer nødvendig for vedlikehold. Spesielt kan sprinkleranlegg vannet være for langt utenfor området, forårsaker det å falle på fortau eller veier. Dette spray avstand, teknisk kalt "kaste", er justerbar og huseiere kan redusere den ved hjelp av en skrutrekker.

Instruksjoner

•Vri sprinklersystemet på og observere sprinkleren og spray avstanden hver. Noter som sprinklere krever justering fordi de spray langt ut. Når du har identifisert alle sprinklere som krever justering, slå av vannet.

•Walk ut til første sprinkleranlegg som krever justering og undersøke toppen av hodet for å finne en skruen. Hvis din sprinkleranlegg har to skruene, finne en som ikke har en pluss (+) og minustegn (-) ved siden av.

•Sett inn en slotted skrutrekker inn skruen ogvridetmedklokken forsiktig redusere spray. Start ved å vri skruen bare 1/4 til 1/2 en sving.

•Juster alle andre sprinkler hoder og deretter aktivere sprinkleranlegg vannet på. Observere endringen i spray avstanden til å fastslå om ytterligere reduksjon er nødvendig. Hvis sprinkleren fortsatt spray for langt, slå av vannet og slår skruer 1/4 til 1/2 igjen.

Tips og advarsler

  • Hvis sprinkleranlegg hodet har to skruene, kontrollerer andre skruen bue av spray, som er den roterende side avstanden sprinkleranlegg hodet.
  • Noen sprinkler hoder kommer med en spesiell hex verktøyet til å innstille seg.