Hvordan redusere Overhead garasjeporter lagring

March 9

Mens overhead garasjeporter lagring er ofte beregnet på lage effektiv bruk av plass, kan det også være vanskelig for noen mennesker til når nødvendig på grunn av høyden. Attic lagring og loft kan være vanskelig eller usikre å nå, særlig i overfylte garasjer, eller når en stige er ikke tilgjengelig. Alternative løsninger kan du lavere overhead garasjeporter lagringen for enklere og mer effektiv bruk av plass. Disse inkluderer takmonterte hyller, justerbar lagring heiser og veggmontert kroker og braketter.

Instruksjoner

Fast Overhead lagring

•Velg en fast overhead oppbevaringshylle med lang støtte armene. Måle høyden på din garasje tak med et målebånd. Trekk lengden på armene støtte for hver enhet du vurdere. Forskjellen blir høyden på installert sokkelen.

•Locate din garasje tak bjelkene bruke en stud finder. Merke deres steder på flere punkter i blyant.

•Arrange montering braketter for takmonterte sokkelen retningslinjene fra produsenten og utformingen av sokkelen, som målt med et målebånd. Plasseres rett under taket bjelkene mulig.

•Skru parentesene i sett med medfølgende skruer og en elektrisk skrutrekker. Fest samlingen hylle monteringsbrakettene bruker medfølgende skruene. Trekk ned forsiktig på sokkelen å teste sin styrke og kontroller om riktig installasjon.

Justerbar taket heiser

Sette inn en justerbar taket heise følge de samme trinnene som er nødvendig for å installere en takmonterte hylle enhet.

•Sett den medfølgende sveiven podepnie skivene mekanismen på taljens kropp stang. Slå sveiv kroken mot sakte senke taljens hylle.

•Løft taljens hylle ved å sette sveiv kroken stangen i talje mekanismen og urviseren. Øke taljen når de lagrede varene som ikke er nødvendig, senke den bare når det er nødvendig. Dette vil hindre at sokkelen svinger mot garasje vegger og holde området klart for går eller kjører under taljen.

Veggen lagring

•Kontroller en rekke blyant merker på garasjen veggene indikerer høyden kan du nå komfortabelt.

•Velg veggen kroker eller parentes å imøtekomme elementtypene du vil lagre. For eksempel velge lenge polstret braketter med høyere vekt kapasitet til å lagre sykler, eller små kroker med lavere vekt grensene til å lagre arbeidet klær og lange håndtak verktøy.

•IDENTIFY plasseringen av garasjen din vegg pigger bruke en stud finder og blyant. Bestemme hvor stud markeringene møte tidligere markeringene som indikerer en god høyde for veggen lagring. Merk disse stedene av penciling Xs.

•Sett braketter og kroker på veggen der du har markert Xs inkludert skruene og en elektrisk skrutrekker. Flytt eksisterende parentes på disse nye plasseringene ved klatring en stige og skru dem fra deres plassering i dag. Bruke det samme Monteringsutstyret hvis skadet.

Tips og advarsler

  • Velg aktuelle høyder for tak og vegg lagring basert på hvem som trenger tilgang til elementene blir butikker. For eksempel ikke bruke din egen høyde som en guide for lagring barneleker, som vil være utilgjengelig for sannsynlige brukere.
  • Arbeide med en venn eller familiemedlem å installere en takmonterte hylle eller heise. Klatre på stigen selv, så har hjelperen verktøy og materialer til du, snarere enn prøver å klatre på stigen med tung belastning.
  • Ikke lavere lagring for sharp verktøy eller andre farlige elementer for mye. I stedet holde dem høyt nok til å være utilgjengelig for barn.