Hvordan redusere oppvaskmaskin støy

October 7

I gamle dager, ble oppvaskmaskiner vurdert luksusvarer. Nå, energi effektiv, tid sparer verktøyet er en nødvendighet i dagens raske tempo husholdninger. Enten du bor i et hus eller en leilighet, det er én ting som de fleste oppvaskmaskin eiere har felles - de vil stille oppvaskmaskin. Her er hvordan redusere støynivået av oppvaskmaskinen, hvis du tilfeldigvis har en støyende.

Instruksjoner

•Kontroller oppvaskmaskinen er. En unleveled maskin kan forårsake uønskede vibrasjoner støy i tillegg til parabolen rallende. Fleste apparatene har utjevning føtter som justeres for å sikre at apparatet nivå. Kontroller maskinen er nivå. Hvis du ikke finner føttene, kan du ringe en profesjonell.

•Installer isolasjon rundt oppvaskmaskinen. En lyddempende skum kan minske oppvaskmaskin støynivå. Med mindre du er kjent med hvordan å fjerne eller installere oppvaskmaskiner, har en profesjonell utføre denne oppgaven.

•Legg retter sikkert. En sikker brann måte å kutte på oppvaskmaskin støy er å laste rettene riktig. Kopper, tallerkener og andre elementer som ikke er riktig plassert i oppvaskmaskinen kan kaste om av jet strømmer av vann. Sette små elementer i oppvaskmaskin godkjent, vist beholder å hindre dem fra å bli fanget i oppvaskmaskinens rengjøring mekanismer.

•Purchase rolig oppvaskmaskin. Noen produsenter gjør oppvaskmaskiner med innebygget funksjoner. Forskning og lese anmeldelser for hver å avgjøre hvilken som fungerer best i din situasjon. Blader som "Consumer Reports" gir objektive vurderinger som kan være nyttig.