Hvordan redusere Gelcoat med aceton

December 14

Hvordan redusere Gelcoat med aceton

Gelcoat er en glassfiber maling som er laget av høykvalitets polyester harpiks med tilsetningsstoffer for UV-beskyttelse og viskositet. Gelcoat fungerer som en etterbehandling lag med maling som et beskyttende lag over glassfiber. Gelcoat kan brukes med maling roller eller spray pistol; imidlertid vil ruller det forlate feil i finish. Konsistensen av gelcoat er veldig tykk, og det må reduseres for å spraye den fra en maling pistol.

Instruksjoner

•Fyll gelcoat til en liten bøtte, holde orden på den nøyaktige mengden gelcoat du bruker. Legg aceton i et beløp tilsvarende 10 prosent av gelcoat, grundig blande de to sammen med en røre pinne.

•Fyll den reduserte gelcoat gjennom en maling sil i en annen bøtte. Legg til den anbefalte mengden katalysator gelcoat følge instruksjonene på beholdere. Bland gelcoat med rør stick.

•Fyll den catalyzed gelcoat til spray pistol cup og begynne å male. Gelcoat begynner å stivne i 15 til 20 minutter etter du katalysere det, så når du er ferdig sprøyting, rengjør pistolen med aceton.

Tips og advarsler

  • Når redusere gelcoat, ikke legge til mer enn 10 prosent aceton eller det ikke forherder riktig.