Hvordan redusere et galvanisert rør Under vasken

April 5

Noen kjøkken og vaskeri synker bruk en galvanisert pipe mellom vasken og P-trap. Når reparasjoner til vasken handlekurven er det nødvendig å senke og fjerne galvanisert røret fra vasken. I motsetning til PVC eller tynn metall dreneringsrør bruker galvanisert rør kopling nøtter som krever pipe skiftenøkler å fjerne. Senke et galvanisert rør under en vask krever også holde røret slik at det ikke slår som du vil fjerne koblingen nøtter.

Instruksjoner

•Plasser en bøtte eller andre store beholder under vasken P-trap. Den bøtte / kan ta noe vann igjen i P-trap.

•Hold galvanisert røret mellom vasken og P-trap med en pipe skiftenøkkel. Løsne koblingen mutteren sikre galvanisert røret til toppen av P-trap med en pipe skiftenøkkel. Når koblingen mutteren er løs, trekk ut det helt fra P-fellen med fingrene.

•Grab foran P-trap med en hånd, og løsne koblingen mutteren sikre P-trap til veggen avløp røret med en pipe skiftenøkkel. Trekk ut koblingen mutteren helt fra P-trap. Tømme vannet i P-trap inn i bøtte eller beholder, og angi P-trap ut av veien.

•Plasser en pipe skiftenøkkel rundt galvanisert vasken røret å holde røret på plass. Løsne mutteren sikre galvanisert vasken røret til vasken avløp kurven med andre pipe skiftenøkkel. Når du løsne mutteren, grip galvanisert røret i den ene hånden og opphever koblingen mutteren helt. Lavere galvanisert røret fra vasken og sett den til side til du er klar til å installere det på nytt.

Tips og advarsler

  • Hvis koblingen mutteren ikke rikke med pipe skiftenøkkel, helle eddik over mutteren og tillate den å arbeide i 20 minutter. Hvit eddik myker alle sediment buildup. Skrubbe felles mellom mutteren og røret med en stålbørste før mutteren igjen.