Hvordan redusere eller eliminere brent Egg lukt

April 25

Hvordan redusere eller eliminere brent Egg lukt

Kjøkkenet er et sted hvor både flott og forferdelig lukt kommer. Brenner et egg er en av de verste luktene du kan opprette på kjøkkenet. Når dette skjer, må du iverksette tiltak for å redusere eller eliminere lukten for å spare stresset av å leve i ubehag. Lukten av en brent egg kan somle rundt kjøkkenet hvis lated bekymre ikke er tatt. Det er viktig at alt brent egg har kommet i kontakt med renses for å fjerne lukten.

Instruksjoner

•Ta papirkurven posen ut til den søppelcontainer umiddelbart etter kaste egg. Spray søppelbøtte med eddik og tørke det ned med et papirhåndkle. Spray søppelbøtte med en bakterie-drapet deodorizer. Hvis du ikke kaste egg i papirkurven, kaste den ned i søppel fjerning og rense ut vasken og søppel deponering med eddik. Kjøre salg i noen sekunder mens pouring kopp med eddik i avløpet. Eddik nøytraliserer lukten.

•Rengjør kokekar som inneholdt brent egg, som stekepanne. Fylle kokekar med varmt vann og en klem av flytende såpe parabolen-vask og la den sitte over natten. Neste morgen, fjerne vannet og skrubbe kokekar som deg ville regelmessig vaske en panne.

•Spray kjøkkenet tellere med en sitrus-scented kjøkken rengjøringsmiddel. Sterk sitrus duft masker ekkel lukten av egg og tilbyr lettelse mens lukten forsvinner. Spray air freshener gjennom hele huset å iverksette tiltak mot dvelende lukten i luften.