Hvordan redusere Cyanuric syre i et basseng

April 25

Bassenget eiere legge cyanuric syre bassenget å bånd med gratis klor i bassenget og forhindre klor fra spredendedesign på grunn av solens ultrafiolette stråler. Mye cyanuric syre i utendørsbassenger reduserer effektiviteten av klor i bekjempe bakterier i vannet. Når nivåer av cyanuric syre når over 100 deler per million (ppm), bassenget er i alvorlige vanskeligheter og nivåer må komme ned umiddelbart.

Instruksjoner

•Test vannet med en strimmel spesielt for testing cyanuric syre nivåer i svømmebasseng. Holde stripe i vannet, trekke det ut, og sammenligne fargen på stripen til fargekart som følger med settet. Hvis cyanuric syre er over 80ppm, må du redusere cyanuric syre i bassenget. Ideell lesing er mellom 30 og 80 ppm men 40ppm er nok til å holde solen fra å ødelegge mengden ledig klor i bassenget vann.

•Rent eller kjøpe en nedsenkbar sump pumpe fra utstyr butikken eller bassenget outlet butikk og koble pumpen til en strømkilde.

•Sett hagen slange til nedsenkbare pumpen, bruke en tilkobling for slangen på venstre eller høyre side av pumpen, avhengig av merke du bruker. Kjør den andre enden av slangen fra bassenget. Vann fra bassenget vil strømme gjennom slangen og ut den andre enden.

•Vri på pumpen og mate den i bassenget ved å henge vannslangen i hagen. Lavere pumpen i vannet om lag 3 inches. Bruk en murstein eller noe tungt å holde pumpen på plass. Se pumpen som det fungerer. Når vann går ned, flytte pumpen lenger i bassenget slik at det er alltid i vann når du kjører. Renne ved bassenget halvveis på den grunne enden, men ikke gå lenger enn det, eller du kan ha problemer med rutefly.

Slå av pumpen og koble vannslangen i hagen når gjort. Koble den andre enden av hageslange til kranen. Sett den andre enden av slangen i bassenget. Skru på vannet. Fyll opp bassenget til vannlinjen i bassenget. Vann er vanligvis synlige på skimmer platen i bassenget. Vannet bør være halvveis opp skimmer platen.

•Retest på strimmelen kroppen for cyanuric syre. Lesing bør være under 80 ppm.