Hvordan redusere bassenget kjemiske forhold

October 23

Hvordan redusere bassenget kjemiske forhold

For mye av noe er aldri bra, spesielt kjemikalier. En overdoser av kjemikalier i et basseng oppretter usunn svømming forhold. Test din bassenget ukentlig for å sikre at din pool kjemikalier er balansert. Aldri tillate noen å svømme i bassenget når kjemikaliene er for høy. Redusere din pool kjemikalier så snart som mulig for å redusere muligheten for skader bassenget. Pool kjemikalier inkluderer desinfeksjonsmidler, stabilisatorer, justerbar og algecides. Ironisk nok, senke bassenget kjemiske forhold kan bety å legge kjemikalier for å løse problemet.

Instruksjoner

•Test bassenget vann med en pool test kit som rapporterer gratis klor, kombinert klor, pH og alkalitet. Du kan kjøpe en fra din lokale svømmebassenget forsyning butikken, eller du kan ta et par kopper av bassenget vann til butikken for å bli testet. Gratis klor nivået bør være mellom ett og tre deler per million (PPM), mens kombinert klor bør holdes under 2 PPM. PH-nivået i bassenget bør falle mellom 7.2 og 7.6. Alkalitet bør variere mellom 80 og 120 PPM for gunite og betong bassenger mens vinyl, malt og glassfiber bassenger bør ha en alkalitet rekke 125 til 170 PPM.

•Fjern alle av bassenget chlorinators fra vannet og filteret bassenget ofte å klor nivåer for å bli bedre når de er for høy. Tid og filtrering må redusere klor forhold. Teste klor nivået et par ganger om dagen inntil den returnerer dempet. Du kan plassere chlorinators tilbake til bassenget på det tidspunktet.

•Legg pH decreaser til bassenget når pH-nivået er for høyt. Kjøpe decreaser fra din lokale svømmebassenget forsyning butikken. Hetten beholderen decreaser fungerer som et målebeger. Følg instruksjonene på beholderen til å bestemme hvor mye decreaser å legge til bassenget. Strø decreaser den dype enden av bassenget. Beløpet bestemmes av størrelsen på bassenget og pH lesing.

•Purchase muriatic acid fra bassenget tilbudet lagre og legge den til bassenget ved dumping direkte til bassenget skimmer. Hetten dobler som et målebeger. Legg bare et par ounces samtidig mens filteret kjører. Retest alkaliteten i to timer. Gjenta denne prosessen til alkalitet er normalt for din bassenget. Muriatic acid retningslinjene inneholder et diagram for å hjelpe deg å vite hvor mye syre til basert på din utvalgsstørrelsen og syre nivåene. Aldri legge muriatic acid til bassenget med i et par timer å legge flytende klor.

•Fullstendig en delvis vann endre hvis å legge kjemikalier til bassenget gjør ikke lavere bassenget kjemiske forhold. Når det er for mange kjemikalier i bassenget, vannet blir mettet og finner ikke i noen av kjemikaliene nødvendig å endre pH og alkalitet. Leie en nedsenkbar pumpe med gummi bunn fra din lokale oppussing butikken. Fest slangen som følger med det til vann eksport ventilen på pumpen. Lavere pumpen i bassenget til den hviler på bunnen. Plass den andre enden av slangen ut i hagen din. Koble pumpen til å slå den på. Slå pumpen av når 50 prosent av vannet har blitt pumpet ut.

•Fyll bassenget før vannstanden er minst til halv vei punkt skimmer. Teste vannet igjen og følg de første trinnene for å balansere vannet.