Hvordan redigerer jeg en Williamson Varmluft ovn så det blåser vil kjøre uavhengig av en ovn?

October 26

Hvordan redigerer jeg en Williamson Varmluft ovn så det blåser vil kjøre uavhengig av en ovn?

Det er mange fordeler til å kunne kjøre viften på ovnen din uavhengig fra varmen. En kontinuerlig blåser tillater bevegelse i luften i hjemmet miljøet. På grunn av konstant luften bevegelsen, temperaturen i huset tendens til å være i samsvar med viften slå på og av. En kontinuerlig kjører blåser kan også konstant filtrering av luften i hjemmet ditt via ovn filter eller elektroniske luften renere. Dette vil bety mindre støvet bosatte seg på møblene i huset. Med en Williamson tvunget luft ovn, er det to enkle måter å oppnå dette.

Instruksjoner

Termostat vifte kontroll

•Fjern dekselet du termostat å se på 24 volt ledningene. "G" terminal i termostaten styrer fan operasjonen. Du må ha en ledning koblet til å kontrollere viften via termostaten.

•Vri bryteren på termostat merket Fan fra "Auto" til "On". Hvis du har en wire går fra "G" terminal på Fan timeren i ovnen til "G" terminal på termostaten, kjøres din fan når bryteren er i "På" posisjon. Dette vil ikke forstyrre varme.

•Sett hånden foran en varm luft registrere og se om du kan føle luften blåser.

Fastmontert kontinuerlig Fan operasjon.

•Fjern inngangsdøren til ovnen. Finn Fan timeren i koblingsboksen. Det vil være den lille svarte boksen med ledninger går til den.

Slå av strømmen til ovnen på strømbryter panel.

•Fjern rød plast hetten fra terminalen merket "CONT".

•Trekk av røde motoren wire fra terminalen merket "UBRUKTE MOTOR føre" og skyv den inn i en merket "CONT".

•Sett rød plast hetten på terminalen merket "UBRUKTE MOTOR føre". Gjenopprette makt til ovnen og lav hastighet viften skal starte.