Hvordan re-cover spise stol seter

January 22

Hvordan re-cover spise stol seter

En hage av stoff dekker to spisestue stol seter. Dette betyr dekker re stol plasser er en billig måte å legge til farger og detaljer i et rom. Ikke begrense deg til designer stoffet butikken når du handler for stoff for stoler. Ferdige gardiner er en god kilde av billig stoff for stolen seter. Enda en stor aksent pute kan inneholde nok stoff for å reupholster to stol seter. Legge til ferdige møbeltrekk rør for å gi stoler en couture detalj.

Instruksjoner

•Skru setene fra stolene, bruker en Phillips-skrutrekker. Bruke en flat skrutrekker til å fjerne stiftene holder stoffet på plass.

•Se omrisset av stoffet du fjernet på et stort ark. Hvis noen hjørner mangler, bruk en linjal til å utvide linjene på sidene av figuren og trekke hjørnene på mønster. Du har et rektangel eller en trapes. Klippe ut figuren med saks. Dette er mønsteret.

•Skjære din stoff, bruke dette mønsteret. Plassere stoff med forsiden ned på et bord og center seteputen på den. Trekk stoff rundt pute og stifte det ned på alle sider, stopp stifting 1 tomme fra hjørnene.

•Falsing stoffet over hjørnene i 45-graders vinkel og stifte dem ned med en stifting gun. Lage små tucks du jevne stoffet i rundt hjørnene. Stift tucks på plass. Klippe av eventuelle overskytende stoff.

•Staple varme rundt kanten av bunnen av chair setet, om ønskelig. Skjøten på rørene skal selv med den nederste kanten av puten. Start og slutt på baksiden av setet og overlapper endene av rørene. Stift endene av rørene til bunnen av stolen innenfor kanten.

•Skru seteryggen på stolen.

Tips og advarsler

  • Bruke Papirmønsteret når shopping for stoff, for å avgjøre om en pute eller gardin inneholder nok stoff til å dekke en kontorstolen sete.