Hvordan Program en GE Simon Wireless Home security System

April 12

Produsert av UTC brann og sikkerhet, er GE Simon en trådløs hjem sikkerhet system som er utformet for å beskytte hjemmet ditt og varsle familien å inntrenging, karbonmonoksid eller brann farene. Før du kan dra nytte av alle funksjonene i GE hjem sikkerhetssystemet, må du fullføre en kort programmeringsspråket prosessen for å angi systemklokken og endre eller legge til brukertilgang koder. Programmeringsspråket prosessen er enkel og gjort enda enklere av nyttig taleanvisninger.

Instruksjoner

•Løft opp sikkerhetssystemet i plast dekker. Bruk tallknappene på tastaturet til å angi tilgangskoden Master når bedt om å angi ditt.

•Skriv sikkerhetssystemet er Master tilgangskode. Trykk på "Klokke sett" knappen når bedt om å velge fra Start-menyen. Bruk den "-/ 8" og "/ 9" time-knappene for å justere klokken timetallene til ønsket verdi vises. Justere Minuttallene bruker den "-" og "+" minutter knapper. Trykk på "Ferdig"-knappen når både timer og minutter plasserer sifre viser riktig klokkeslett.

•Legg eller endre tilgangskode for sikkerhetssystemet. Bruk tallknappene til å angi tilgangskoden Master. Trykk på "Legg til" knappen når bedt om å velge fra Start-menyen. Trykk på "Access Code"-knappen når bedt om å velge fra hovedmenyen; Trykk knappen gjentatte ganger til du hører tilgangskoden du vil endre, og trykk på "Ferdig"-knappen. Angi en til seks-tresifret tilgangskode du velger. Steng tastaturet for å lagre nylig angitte tilgangskoden i minnet.

•Arm din GE Simon hjem sikkerhetssystem. Trykk på "Arm dører og Vinduer", og angi tilgangskode. Trykk på "Arm bevegelsessensorer", og angi tilgangskoden på nytt. Avvæpne sikkerhetssystemet ved å skrive inn tilgangskoden bruke knappene koden på sikkerhetssystemets plastdekselet.

Tips og advarsler

  • Fabrikkinnstilt Master tilgangskoden for sikkerhetssystemet er 1234. Bruk prosessen beskrevet i trinn 3 for å endre systemets Master tilgangskode, om ønskelig.
  • Sikkerhetssystemet må bli avvæpnet før det godtar nye programmering.