Hvordan potten en innendørs kaktus

October 24

Hvordan potten en innendørs kaktus

Kaktus er houseplants som er ofte innhyllet i mystikk. Fordi de er veldig forskjellige at plantene mange huseiere får, selv en enkel prosedyre som potting eller repotting kanneavreise en kaktus en gartner gjette. Når det er tid til potten ditt kaktus, Velg en pott som er bredere enn den er høy, og som tillater 1 til 2 inches rundt kaktus for ny vekst. Gi kaktusen god drenering slik at det kan gjøre godt i sin nye potten.

Instruksjoner

•Grasp kaktusen fast gjennom flere nivåer av avis eller hansker. Tips en kaktus som har vært potted enklere fjerning. Sjekk bunnen av kaktus for skade eller insekter. Vask så mye av gamle jord ut av røttene hvis det er mer enn noen få melete feil.

•Linje bunnen av en bred, grunne gryte med brukket potten skår eller grus å gi drenering for kaktusen. Fyll bunnen av potten med en kaktus jord blanding så kronen på kaktusen sitter jevnt med toppen av potten.

•Sett kaktusen i nye potten, pakking jord rundt før det kan stå på egne. Forsiktig tuck jord i mellomrommene mellom potten og kaktusen uten pakking den tett. Vente to uker for å vann kaktusen så det kan gjenopprette.

Tips og advarsler

  • Aldri prøve å flytte en stor kaktus selv. Kaktus kan beholde en overraskende mengde vann, noe som gjør dem ganske tungt.