Hvordan potten en bananplanten

April 26

Hvordan potten en bananplanten

Selv om det er ofte forvekslet med et tre, bananer faktisk vokse på en plante - den største planten i urt familien. Banan planter foretrekker varme og fuktighet av USDA hardførhet soner 9 og 10, men noen sorter er i stand til å opprettholde den kalde vinteren i sone 5 med riktig beskyttelse. Selv om klima ikke favoriserer banan planter, alt er ikke tapt. Potten en bananplanten og vokse innendørs.

Instruksjoner

•Fyll en 8-tommers gryte, 1 tomme fra kanten, med en kombinasjon av organisk jord og perlite. En blanding av 80 prosent organisk jord og 20 prosent perlite oppretter et luftig planting medium for banan planter å vokse.

•Plant banana plante midt i potten med den største stammen peker oppover. Dekk røttene med jord og nederste 1/2 tommers av rhizome også. Resten av rhizome skal over jord linjen med de største stammen.

•Give banana plante en dyp vanning etter planting. Vannet bør flyte gjennom jorden og ut drenering hullene under potten. Alle fremtidige Pottejorden bør bare starte når det øverste 1/2-inch laget av jord er tørr.

•Still banan plante i et innendørs område der sollys er lyse, men filtrert. Minst 12 timer sollys er nødvendig for banan rhizome trives. Opprettholde en innendørs temperatur mellom 75 og 80 grader Fahrenheit, snu termostaten ned 67 grader Fahrenheit i kveld.

Tips og advarsler

  • Banan planter foretrekker fuktig luft tørke, så løpe en luftfukter å opprettholde minst 50 prosent fuktighet i banan anlegget miljø.
  • Bytt til en større pott når banan planterøttene begynner å vokse potten. Flytte opp en pottstørrelse hver gang du transplantasjon.
  • Alltid la toppen 1/2 tommers jord tørr før du legger til mer vann. Overwatering kan rot røttene av banan anlegget. Trykk en linjal 1 tomme i potting mix. Hvis linjalen er våt når du fjerner det, trenger ikke bananplanten noe mer vann.