Hvordan potten Camellias

December 8

Hvordan potten Camellias

Camellia planter har betydelig fet blomster hviler oppå leafy grønne stilkene, noe som gjør dem til en attraktiv hage tillegg. Fordi disse anleggene, i Asia er tilgjengelig i et utvalg av forskjellige fargetoner, kan de passer inn i nesten alle hagearbeid plan. Plass disse blomstene i hagen eller potten camellia planter for visning innendørs eller på en balkong eller terrasse.

Instruksjoner

•Velg en beholder med avrenningshull som er stor nok til anlegget. Din beholder bør være minst fire ganger større enn den bredeste delen av anlegget rot ballen å sikre at røttene plassen som trengs for å spre. Camellia planter også gjør ikke godt i altfor fuktig jord, så det er viktig at beholderen du velger har drenering hull.

•Fyll beholderen med løst pakket jord. Velg en matjord rik på organiske forbindelser og dumpe det i din beholder. Ikke pack jord ned, som camellia røtter er ikke kraftig nok å bryte gjennom hard-pakket jord.

•Nestle camellia i jord. Med en liten spade eller hendene, lage et hull minst så dypt som rot ballen midt i potten. Plasser den camellia planten i denne åpningen og trykk forsiktig jorden tilbake rundt den.

•Et anlegget regelmessig. Gi anlegget en sunn dose av vann helst jord blir tørr. Fordi beholderen har hull, bør noe overflødig vann du gi kjøre nedenfra. Ta vare ikke for å tillate anlegget å sitte i en skål med vann. Hvis så mye vann går tom bunnen som det begynner å pillen tallerkenen, dumpe ekstra.

•Fertilize camellia med en sammensatt beregnet for bruk med syre-elskende planter. Velg granulater eller en topp av gjødsel og plassere den i jorden ved anlegget. Gjødsle mer enn to ganger i året.

•Replant camellia hver to til tre år. Etter denne tid, vil camellia trolig har brukt opp alle næringsstoffene i gjeldende jord og kreve nyplanting i frisk, næringsrik matjord. Hvis anlegget har vokst, må du også angi en mer betydelig beholder.