Hvordan pollinering Redfree Apple treet blomstrer

November 28

Hvordan pollinering Redfree Apple treet blomstrer

Alle epler må være krysset pollinated med en variasjon av apple eller selv en crabapple for å sette frukt. Redfree er en plante med en tidlig til midten av sesongen blomstrende vane. Det gjør det nyttig for pollinerende mange andre typer epler. Redfree er en sykdom-motstandsdyktig eple som produserer lys rosa-rød epler som er søt og av dessert utvalg. Frukt er modne starter i August og lagre for en måned eller mer i kjøling. Redfree er et middelsstort eple som er priset for sin skarphet og duftende kjøtt. Pollinerende epler kan gjøres for hånd eller henger en kompatibel blomstrende gren i nærheten hvis det finnes ingen treet.

Instruksjoner

Finne et epletre som er i blomst når Redfree er blomstrende, som er rundt slutten av våren til forsommeren. Skjær en gren som er full av blomster fra andre epletreet. Plassere den i en pose for transitt hvis nødvendig.

•Loop et stykke av hyssing rundt slutten av kuttet grenen og henge den i midten av Redfree treet. Bier vil ta seg av Krysspollinering som de besøker gren blomster og Redfree blomster.

• Hånd-pollinate blomster som et alternativ. Høste en kompatibel apple gren og dyppe en pensel i blomster å samle pollen. Dukkert penselen i en Redfree blomst. Vrikke penselen inni blomsten forsiktig å dislodge pollen. Gjenta til alle Redfree blomstene har vært pollinated.

•Plant en kompatibel tre som blomstrer i startelleveren i 50 fot i Redfree. Dette vil sikre at du ikke har for hånden pollinering i fremtiden sesonger. Grave et hull bare dypt nok for treets røtter, men dobbelt så bred. Bygge en membran av jord på undersiden hvis du plante en bart-rot epletreet.

•Plasser nakne-rot treet i en bøtte med vann opptil et døgn. Spredt røttene over haugen eller membran av jord og tilbake fyll. Komprimere jorden rundt røttene og pakke det på overflaten. Vann treet til jord synker i rundt røttene. Legge mer jord og vann igjen.