Hvordan pollinering fruktbærende trær uten bier

June 5

Hvordan pollinering fruktbærende trær uten bier

Hvis du ikke har tilgang til bier fra birøkt eller ikke vil bier i hagen din for andre årsaker, du trenger å hånd pollinering frukttrær å sikre at du får frukt. Frukttrær som krever pollinering for hånd, uten bier, er apple, mandel, pære, plomme, aprikos, kirsebær og pawpaw. Tidspunktet for pollinering er viktig som du har kun en kort vindu å få det riktig, så planlegge å unngå desperat senere.

Instruksjoner

•Purchase pollen så du kan komme i gang. Se etter pollen fra samme type treet, men en annen rekke. For eksempel hvis du trenger å pollinering epletreet, du apple pollen, men ikke for samme rekke apple du har. Siden du har en kort vindu pollinering trær, få pollen på forhånd.

•Vent blomster å åpne. Generelt, er blomster mottakelige for blir pollinated 12 til 72 timer etter at de er åpne, ifølge Firman Pollen selskapet. Når blomstene er mottakelig, burde du se noen naturlig pollen på blomster; blomster som ikke lenger mottakelig har ingen naturlige pollen igjen.

•DIP en liten pensel i glasset av pollen. Tapp penselen mot siden av beholderen å riste av ekstra pollen.

•Berørings penselen til en blomst overføre pollen, dermed pollinerende blomstring.

•Continue pollinerende frukt blomster som dette, oppgradere din penselen med pollen når du ikke lenger se pollen på bust. Pollinate blomster hver 12 inches så du ikke overbelaste treet.

Tips og advarsler

  • Bruke en stige for å nå de øvre grenene.