Hvordan pollinering et Fuji tre

June 28

Fuji rekke epletreet produserer mørk rød epler med en skarp tekstur og søt smak. Fuji epletrær er ikke selv-fruktbart, som betyr treet må pollinering fra en apple tree variasjon og en pollinator å sette frukt. Uten pollinering, treet skal blomstre, men treet vil ikke sette frukt. Etter pollinering må treet moden frukt klar til innhøsting i September.

Instruksjoner

•Plant Fuji epletreet og en rekke epletreet som Empire, Gala, Lodi eller Red Delicious innen 50 feet av hverandre på hjemmesiden hage. Jonagold og rød Gravenstein er ikke god pollinators for Fuji apple treet.

•Plasser et honeybee struktur mellom to trærne hvis du ikke har bier i hjemmet ditt hagen. Du kan ha noen bier i gården, men for god pollinering, må hundrevis av bier i gården. Hvis du ikke er erfarne i å plassere en bikube, kontakt en profesjonell Birøkter eller hage senter for hjelp.

•Unngå sprøyting trærne med insektmidler når blomster på trærne er i blomst bier måtte pollinate Epletrærne kommer ikke i nærheten av trærne. Når blomstene har vært pollinated hvis nødvendig, kan du spray trærne.

Tips og advarsler

  • Hvis temperaturen er mindre enn 65 grader Fahrenheit, eller det er vind og regnvær under tiden når blomstene er i blomst, kan bier ikke la strukturen.