Hvordan pollinering appelsintrær

August 27

Pollinering er en viktig og nødvendig prosess til frukt treet produksjon. Mange frukttrær er self-pollinating og trenger ikke mer enn vind eller bier til pollinering dem, mens andre trenger en cross-pollinating arter å gi sin pollen for målet treets blomstrer. Noen sitrus varianter har en evne til kalt parthenocarpy, som betyr at de kan produsere frukt uten pollinering. Den resulterende frukten har ingen frø og noen sorter er Washington naval og Clementine mandarin. Oransje blomster begynner å vokse i vinter og blomstre i fullt i våren eller sommeren. De produserer lite pollen, men siden de fleste er self-pollinating de trenger ingen spesiell assistanse selv om dyrket innendørs.

Instruksjoner

•Plasser en innendørs oransje treet utenfor våren og sommeren så insekter og vind pollinate blomster. Husk å bringe treet innendørs hvis temperaturene slippe under 50 grader Fahrenheit å bevare blomster.

•Trekk tilbake kronbladene på en blomst og dyppe en bomullspinne eller liten liten pensel i midten av en blomst. Gni den forsiktig over pollenbærere der gyllen gul pollen klynger seg. Pinnen blir belagt i pollen og deretter overført til en annen blomst.

•Åpne en annen blomst og gni den pollen-belagt bomull vattpinnen over midten der pistil eller pollen reseptoren ligger. Pollen vil flytte ned en rør i eggstokken der det vil til slutt gjødsle uutviklet frukt.

•Tillat self-pollination finne sted. De fleste appelsiner er self-pollinating og vil gi deg muligheten av pollen flytte fra kvinnelige mannlige deler av blomsten. De krever ingen intervensjon for pollinering seg.

•Plant en sitrus tre av samme eller en annen rekke ikke lenger enn 100 fot fra orange du ønsker å pollinering. De fleste sitrus kan kors pollinering, som bier og vind vil hjelpe oppnå. Innføringen av pollen fra en annen type av sitrus påvirker ikke variasjonen som produseres. Anlegget vil fortsatt produsere true type.