Hvordan plasserer røykvarslere i et loft

May 4

Hvordan plasserer røykvarslere i et loft

Røykvarslere er fantastisk livreddende enheter som tillater folk å ha avansert advarsel når en brann bryter ut. Å sette en røykvarsler på hvert nivå av ditt hjem og soveområder kan redde livet ditt. Røykvarslere i ferdige loft er en nødvendighet, siden ferdig loft er en del av boareal på et hjem. Røykvarslere kan ikke brukes i uferdige loft fordi temperatursvingninger og støv i loft kan føre røykvarsler funksjonsfeil. Les videre for å lære hvordan du best plasserer røykvarslere i ferdige loft.

Instruksjoner

•Ta monteringsbraketten for røykvarsler ut av emballasjen. Det er vanligvis på røykvarsler selv. Halvparten av en skruen ved å skru rotasjon skal frigjøre den.

•Hold røykvarsler braketten mot taket hvor du skal installere den. Eksperter anbefaler å plassere den i nærheten trapperommet frem til loftet fra gulvet nedenfor.

•Skru monteringsbraketten til taket skrutrekkeren og skruene vedlagt med røykvarsleren. Om nødvendig, kan du bruke drywall ankere.

•Bytt batteriene i røykvarsler, om ønskelig. Avhengig av hvor lenge enheten har sittet på en hylle, inkludert batteriene kan være mindre enn fersk.

•Installer røykvarsler på festebraketten ved å feste den bruker omvendt bevegelse du brukte til å fjerne den.

•Bytt alle røykvarslere i hus med flere av den trådløse interconnectable typen å sikre at hvis en utløses, de all lyd. Dette er spesielt viktig i et avsidesliggende område som et loft, der noen ikke kan høre lone loftet alarmen går av.