Hvordan Pigtail utsalgssteder

September 10

Hvordan Pigtail utsalgssteder

Hvis en stikkontakt har seks ledninger (to svart, to hvit og to bakken) inn i emballasjen veggen, er det nødvendig å pigtail to bakken ledninger; dvs knytte en ny del av jording til eksisterende bakken ledninger via en wire-nøtt, og koble den andre enden av nye bakken ledningen til stikkontakts terminal skruen. Dette gjøres fordi elektrisk koden tilsier at bare én tråd kan knyttes til en terminal skrue.

Instruksjoner

•Measure og klippe lengden en seks-tommers inndeling på barmark wire bruke et målebånd og wire cutters. Hvis kraften til kretsen er slått, slå den av med strømbryteren kretsen Strømalternativer.

•Hold ene enden av den nye bakken ledning delen til endene av de to eksisterende bakken ledningene som kommer fra boksen veggen (tre bakken kabelendene, i alle). Tvinn disse tre bakken kabelendene sammen i en klokken bruker linesman's tang - den andre enden av seks-tommers bakken ledningen øyeblikk forlot gratis. Skru en wire mutter på slutten av tre vridd ground ledninger.

•Bend ender to sett med svart og hvit ledninger, i tillegg til den andre enden av den nye seks-tommers bakken ledning delen i klokken feste figurer ved hjelp av lang-nosed tang.

•Plasser av svart ledninger rundt en messing terminal skruene på utløpet, og stram skruen hoder til ledninger med skrutrekkeren. Plasser hver av de hvite ledningene rundt en sølv terminal skruene, og trekk skruen hoder til ledninger. Plasser wire enden rundt grønne terminal skruen, og stram skruehodet til ledningen.

•Skyv ledningene og wire mutter nøye på baksiden av boksen veggen. Legge ved uttaket boksen veggen med de to skruene, og plasser forplaten mot fronten av stikkontakt, koble den på plass med skruen. I hvert tilfelle, bruk skrutrekkeren.

Tips og advarsler

  • Etter at alle uttak er installert, og uttaket kilde kabelen koblet til hjemmet breaker box, slå på strømbryteren Strømalternativer stikkontakt krets.
  • Noen mennesker velger å pigtail to sett med svart og hvit ledninger sammen slik at det er bare en svart og hvit ledning tilkobling til uttakets terminal skruene (selv om det er allerede en terminal skrue for hver svart og hvit ledning). Dette utføres slik at det er færre mulighet av en wire kom løs fra terminal skruen og forårsaker en kort. Denne prosessen gjøres ved å kutte en seks-tommers del av svart og hvit ledninger, stripping ender med wire strippere og installere dem på samme måte som seks-tommers jording som beskrevet ovenfor. Men lokale elektriske bygningen koden avdelingen bør konsulteres første før du gjør dette, så det ikke kan være koden godtas i ditt område.