Hvordan Pigtail kobber ledninger

April 4

Hvordan Pigtail kobber ledninger

Mottaket og vegg brytere har terminal skruer eller sett hull for bare wire ender (om de er grunnen, nøytral eller live) av elektriske ledninger å koble til. Men hvis mer enn én tråd må kobles til samme terminal skruen/insert hullet, er ledninger måtte knyttes pigtailed. Dette betyr at kabelendene holdes sammen med slutten av en nylig kuttet 6-tommers del av samme farge ledning. En wire mutter legges over kabelendene, og gjenværende slutten av avsnittet 6-tommers wire er deretter koblet til terminalen.

Instruksjoner

•Measure og kuttet en 6-tommers del av elektriske ledningen som er samme farge og måle som ledningene måtte legge den beholder/bryterens Terminal. Bruk wire strippere å kle av tre-åttendedeler av en tomme av plastbelegg fra hver ende av 6-tommers wire - jording blir nakne.

•Hold ene enden av delen 6-tommers wire med endene av ledningene måtte koble til terminalen. Skru en wire mutter på nakne kabelendene, sørge for at alle deler av nakne kobber er inne mutteren.

•Bend 6-tommers wire inndelingen igjen ende i en krok form, å koble til terminal skruen; bruke lang-nosed tang. Plassere den rundt terminal skruens skaft og skru til ledningen med en skrutrekker. Hvis ledningen vil legge til beholder/bryteren via terminal sett inn hullet, behøver imidlertid ikke ledningen være bøyd, men bare presset inn i hullet.

Tips og advarsler

  • Kontroller wire mutteren brukes er riktig størrelse for antall ledninger holdes sammen.
  • Kontroller at kraften til kretsen jobbes med er av før gris tailing ledningene.