Hvordan påvirker emballasje modning av frukt?

May 30

Hvordan påvirker emballasje modning av frukt?

Ifølge Montreal Gazette, kan typen emballasje under transport og lagring av frukt har en effekt på hastigheten på modning. Frukt emballasje er utformet for å redusere kjemisk forurensning og effekten av oksygen, lys og vanndamp på pakket frukt.

Gasser

Atmosfæren i frukt emballasje endringer over tid, forårsaker en endring i delstaten frukt. FN Industrial Development organisasjon (UNIDO) rapporterer at etter plukking, frukt tar i oksygen og utvisning karbondioksid. Når atmosfæren har mye oksygen, kan det bli overmoden frukt som de er transportert og lagret.

Emballasje

Montreal Gazette forklarer frukt er vanligvis pakket i polyeten plastposer i pappesker. Frukt må plukkes til rett tid, slik at frukten å fullføre en prosess som kalles åndedrett i emballasjen å bli moden når det er pakket ut.

Temperatur

Temperatur spiller en viktig rolle i emballasjen av frukt, ifølge University of California samarbeidende forlengelse. Generelt, skal emballasje frukt å opprettholde en kontrollert temperatur, med høye temperaturer fører til raskere modning og mer kvalitetsforringende.