Hvordan påvirker Aspirin snittblomster?

August 24

Hvordan Aspirin fungerer

Ferske blomster er vakker og forfriskende å ha i ditt hjem. Det er mange ting du kan gjøre for å friske snitt blomster siste lengre, inkludert legge aspirin til vannet. Det finnes mange teorier om hvorfor aspirin hjelper blomster vare lenger. Det er en sjanse at aspirin øker diameter av fartøyene som bærer vann opp gjennom stammen å blomster ved å redusere betennelse, mye som aspirin's anti-inflammatorisk egenskaper arbeid i mennesker. Aspirin kan også retard veksten av sopp og bakterier som kan råtne stammer av din snittblomster for tidlig.

Hvordan bruke Aspirin

Å forlenge levetiden til dine snittblomster, legge til en enkel aspirin vasen og fyll den med vann. Hvis det er en liten vase, kan du bare bruke halv en aspirin. Knusing aspirin vil hjelpe det oppløses raskt, men dette er ikke nødvendig, fordi det til slutt løses på egen hånd. Du kan også løses aspirin i en mindre mengde varmt vann før du legger det til vasen å få det til å oppløse raskere. Du kan også legge litt sitronsyre (funnet i sitrus brus), som vil hindre veksten av bakterier. En mynt i vannet vil avta sopp vekst.

Andre ting å gjøre for å hjelpe din blomster vare

Det er viktig å oppdatere vannet ditt snittblomster sitter i. Bakterier kan vokse og føre vannet til feil, noe som vil redusere levetiden til snittblomster uavhengig av om det er aspirin i vannet eller ikke (selv om bakterier vil vokse mer langsomt hvis vannet inneholder aspirin). Når du oppdaterer vannet, bleke vase med varmt vann og sørg for å legge til en annen aspirin når du fylle den med ferskvann. Det er også viktig å trimme litt endene av snittblomster før du setter dem tilbake i vasen, fordi stammer har en tendens til å helbrede og slikke mindre vann over tid.