Hvordan påvirker Acid veksten av en Humic plante?

January 17

Humus er en blanding av forfalt plantemateriale som legges til planter som jord balsam og næringsstoffer økte. Humus er ikke laget av én type anlegg, men en rekke ulike organisk materiale. Humic syre er surt sammensatte finnes i humus som påvirker plantevekst i en rekke måter.

Næringsstoffer

Humic syre primære rolle er å skape kjemiske endringer i jord som slipper næringsstoffer. Disse kjemiske endringer frigjøre næringsstoffer i jorden, slik at plantene har en enklere tid å ta opp disse næringsstoffer.

Root utvikling

Humic syre bidrar til å bryte ned komprimerte jord, som leire. Dette hjelper aerate røttene, tillater dem å puste og utvikle riktig, minske trusselen om råte fra komprimerte jord og mangel på oksygen. En sterk rotsystem betyr at anlegget thrives i omgivelsene. Humus legges også til sandholdig jord, som ikke har nok næringsstoffer riktig støtte meste av planteliv. Humus øker organisk materiale innholdet i sandholdig jord, gir mer næring til planter samt øke muligheten av jord for å beholde vann.

Mikrobiell aktivitet

Råtnende plantemateriale i humus gir mat for mikrober som lever i jord. Disse mikrobene spise humus og frigjøre næringsstoffer, som fosfor som er nødvendig for plante helse. I tid, mikrober bryte ned deler av humus blandingen som ikke helt forfalt, legge til humus minske behovet for å legge til flere humus senere.

Gjødsel oppbevaring

Humic syre og gjødsel oppfordrer en plante å bedre bruke næringsstoffer fra gjødsel og gjøre anlegget vokse raskere, sterkere og sunnere. Hvis nok organisk materiale legges til jord med humus, kreves liten eller ingen gjødsel. Dette har en positiv effekt på ikke bare plantene men også omkringliggende dyreliv fordi gjødsel kan negativt påvirke økosystemet.