Hvordan: Patio murvegger

January 18

Patio gir blokk en kort kanter for å hjelpe omkrets området. Korte blokkere veggen kan gi ekstra sitteplasser, også. Siden du bygger fra en solid base av uteplassen, trenger du ikke å gjøre noen graving som en beholder veggen. Et bredt utvalg av patio betongblokker er tilgjengelig for dette prosjektet. Hvis du velger blokker med innebygde koblinger, kan du spare tid bygging blokk veggen.

Instruksjoner

•Determine der du vil angi blokk veggen. Ta en kritt linje på terrassen gulvet som din retningslinje. Hvis du føyer sammen to vegger i et hjørne, ta vare for å lage en firkantet hjørnet, ved hjelp av en snekkers square.

•Still blokkene langs den første raden, eller kurs. Sted klossene sammen så tett som mulig. Planer om å bruke skjær blokker på slutten av veggen nærmest huset. Sjekk levelness av blokkene som du plassere dem med en snekker nivå. Om nødvendig kan du legge til mellomlegg under blokker for å utjevne dem..

•Score noen blokker må du kutte for den første raden ved å trykke en meisel lett med en hammer. Når du scorer blokken, trykk ene enden med hammer til å bryte blokken. Du må trykke på begge sider for å bryte den helt i to.

•Dry-sett den andre raden i blokker på først. Rave alle ledd av halvt kvartal. Hvis du bruker koble blokker, skal kontaktene holde blokkene på plass. Kontroller at ikke-tilkobling blokker er lodd eller rett opp og ned, bruker en snekker nivå. Når du har ikke-tilkobling blokkene på plass, plukke dem opp lenge nok til å kjøre en perle av mur lim mellom kursene og tilbakestille den øverste raden i blokker på plass.

•Legg en annen kurs av blokkene som du gjorde i forrige trinn. Vanligvis kan tre kurs være nok for en sitteplasser vegg. Hvis du lager en høyere vegg, kan du fortsette å legge til kurs før blokk veggen er høy.

•Plasser en rad med capstones øverst på terrassen blokk veggen gir den et utseende og gi sitteplasser. Dry-fit capstones. Når de er plassert riktig, lim dem på plass med mur limet.

Tips og advarsler

  • Justere lengden på veggen kan hjelpe deg å unngå klipping blokker. Avhengig av blokkene velger du, kan du kjøpe halv blokker som fjerner behovet for å skjære blokker i to.
  • Sjekk med din lokale bygningen koder administratoren før du bygger patio murvegger. Kanskje du trenger en tillatelse.
  • Terrassen er tung. Vær forsiktig når du løfter blokker så du ikke skader ryggen.