Hvordan overvintrer et Hibiscus tre

March 18

En hibiscus treet er en hibiscus plante vokst i en enkelt stamme til en ønsket høyde og tålmodig beskjæres for å grenen ut fullt. De er populære for dekk og patios og også forskjønne Pergola. Hibiscus trær i USDA hardførhet soner under 9 dyrkes i containere til gjør det mulig å overvintrer fra midten av September til slutten av mai. Hibiscus trær sport store trompet-formet blomster med fem eller flere kronblad. Blomstene har flotte farger inkludert hvit, oransje, gult og rosa med alternative og enkle blader og en tenner eller lobed margin.

Instruksjoner

•Gi hibiscus treet innendørs over vinteren hvis du bor i en USDA hardførhet sone av mindre enn 9 og plasserer den i en lys, solfylt vindu. Temperaturen i rommet bør være 65 til 70 grader Fahrenheit.

•Provide seks timer ekstra lys for hibiskus treet selv om den mottar lys fra vinduet. Ekstra lys kan komme fra vokse lysene eller glødende lys rettet mot treet fra forskjellige vinkler på dagtid. Hele hibiscus treet må være fullt eksponert for slike lys.

•Hold jorda fuktig i løpet av vinter måneder uten over-vanning og ikke gjødsle hibiscus treet. Kontroller fuktighet ved dipping fingeren i jord til en dybde på 1 tomme. Hvis jorden er tørr, tilsett vann. Hibiscus treet vil miste blader for flere uker når bringes innendørs, men vil sakte slutte med riktig pleie.

•BEGIN i mars å befrukte hibiscus treet hver to uker med en allsidig gjødsel løsning fortynnet i henhold til installasjonsinstruksjonene fra produsenten.

•Harden hibiscus treet ved å plassere den ute i et skyggefullt sted under siste del av mai. Over de neste 10 dagene, gradvis begynne å utsette treet til solen til den hviler i direkte sollys.

Tips og advarsler

  • Velg et utvalg som passer for hardførhet sone.
  • Hvis ekstra belysning ikke er tilgjengelig, kan treet til å gå sovende med svært sjeldne vanning og ingen gjødsel. Holde jorda holdt så vidt fuktig, nesten tørr.
  • Hardfør hibiscus krever mindre omsorg enn tropiske varianter og vil overleve hardførhet soner under 9 mye bedre.